Friday, February 20, 2009

Blogu' serialului

Mi-ar placea sa se faca un serial in care fiecare episod sa descrie o zi din viata personajelor, dar fiecare zi dintr-o saptamana de exemplu, si fiecare serie sa fie o luna sa zicem. Ma intrebam oare ce vieti interesante ar trebui sa duca personajele astea pentru care timpul nu trece cu o luna pe saptamana, ci cu o zi si cum ar face ele fata unor vieti atat de incarcate de evenimente incat sa merite povestite. Acum ca m-am gandit putin, Twin Peaks avea genul asta de actiune, cu fiecare nou episod inceput la cateva ore dupa terminarea celuilalt, deci iata ca nu era nimic nou aici.
Adevarul e ca as vrea sa traiesc intr-un serial si sa vad ca de la un episod la altul, viata cu care nu vreau sa ma confrunt nu este mentionata in scenariu. Sa ma arate cautandu-ma pe lista cu rezultate, nu dand examenul, de exemplu.
Saaau, mi-ar mai placea sa vad ce fac personajele unui serial dupa ce se duc acasa. N-ar fi fain? Cum arata oare casele politistilor din serialele cu crime? Asta as vrea eu sa stiu.

0 suflete s-au deschis.: